Wyświetl pojedynczy post
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2012, 11:26
pozowski napisał(a):Wyświetl post
To od lipca rozpoczynamy nowy sezon znanego nam serialu: Budowa wielkiej Wisły (które to już podejście, liczy ktoś?). Przyjdzie nowy prezes, dyrektor sportowy, może i trener posłuchamy o budowie boisk, szkoleniu młodzieży i oczywiście walki o LM. Tylko kto jeszcze się na to nabierze?

Anioł: Co to jest?! Stop! Dosyć! Dosyć! Ja wiedziałem, że tak będzie. Ja wiedziałem. Jeden mądry człowiek mnie ostrzegał! Wy jesteście pol... politycznie nieodpowiedzialni! To mogą być straszne konsekwencje. Straszne! To jest awanturnictwo! I tego... narażanie na szwank. Dlatego z chórem koniec!

Balcerkowa: No to do domu, już dzieci, do domu.

Anioł: Zaraz, kto powiedział koniec?!

Balcerkowa: Pan!

Anioł: Kto państwa zwolnił?! Siadać mnie! Próba będzie do dwudziestej pierwszej. Proszę państwa! Otóż, chóru nie będzie, będzie balet.

Balcerek zaczynając grać na harmonii - No i w dechę, białe tango, panie proszą panów.

Anioł: Dobra, dobra! Dosyć! Dosyć mówię! (Balcerek przerywa granie.) Będziemy tańczyć tańce ludowe. Za miesiąc mamy festiwal amatorskich zespołów tanecznych i jak się tak wszyscy przyłożymy to mamy szansę na chochoła przechodniego.

ps. Wszelkie podobieństwo do postaci rzeczywistych przypadkowe
Powód: wrzucony link do filmiku
Ostatnio edytowane przez zybert77 : 14.03.2012 o godz. 11:36.
Odpowiedz cytując