szprotson napisał(a):

to powinien kogoś sprzedać i miałby.
Co to z niego za dyr. jak nie dał rady nikogo sprzedać ?
Ja .......e co ma być to będzie, co wy pierwszy rok na Wiśle jesteście?
|
Sprzedać to mógł co najwyżej loże vip.
Właśnie przez to, że jestem na Wiśle od bardzo dawna chyba zaczyna u mnie zwyciężać rozum, który mówi: nie dorzucaj się do tego obwoźnego cyrku ludzi mających w dupie Wisłę i czekających tylko na twoje ileś tam złotych za karnet.
kacpaw91 napisał(a):

|
O takiej możliwości wspominałem wtedy kiedy Fakt podał tę informację. Jeżeli umowa ze Stanem zostanie przedłużona to jest to dość dobry krok. Bednarz też miał pewne plusy, ale Stan jest znacznie lepszy. Jeżeli Bednarz ma być pracownikiem Stana to nie jest to zły pomysł. Może być odpowiedzialny za rynek lokalny i naszych sąsiadów południowych. Jirsaka, czy Łobodzińskiego nie uznawałbym za porażkę Bednarza. Na Jirsaka nie stawiał trener, a po Łobodzińskim każdy miał prawo spodziewać się znacznie więcej. Także Kirm za te 400 tysięcy euro nie jest złym transferem.
|
Świetny krok, już widzę entuzjazm Valcks'a do bycia podwładnym Bendarza. Jakby moim zwierzchnikiem zrobili Maćka z Klanu to też bym skakał z radości. Takie małe wyjaśnienie bo chyba nie wszyscy ogarniają: wiceprezes to generalnie wyżej niż dyrektor.