ojojoj, pseprasam, forumowy tato, znaczy ojcze... eee prose księdza. Napisałem post bez twojej akceptacji i od razu takie nerwy? A może aż tak cię rozśmieszyłem?

Your welcome.
Nie zamierzam ci misiu, tłumaczyć jak jest zbudowane koło ani dlaczego na zewnątrz jest chłodno. Więc następnym razem nie odpisuj do mnie jeśli chcesz sobie pomonologować.
1q2 napisał(a):

Ale ja wcale nie jestem entuzjastą skrócenia Małemu kary - jako kibic przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć jakie ma plany po 30 czerwca- jeśli ma zamiar czmychnąć Websterem to nie chciał bym go widzieć na naszym obiekcie ale to tak na marginesie
Natomiast trenera rozlicza się z wyników i jego prawem jest chcieć przywrócić do drużyny danego zawodnika - trener nie musi się wczuwać w rolę kibica, dziennikarza, prezesa.On ma zrobić wynik i jeśli Małecki jest mu do tego potrzebny to jego prawem jest optować za przywróceniem go.
Inna sprawa że w normalnym klubie, decydujące słowo powinien mieć prezes.Mówi nie - trener nie ma więcej nic do gadania.Tyle że w kwestiach organizacyjnych normalnym klubem to my nie jesteśmy więc różne kwiatki mogą wychodzić.
|
No właśnie, więc jak wygląda prezes mówiący wczoraj na konferencji prasowej, że nie ma takiej opcji by Patryka odwieszono, by dzisiaj usłyszeć że jego podwładny dogadał się w tej kwestii za jego plecami z nadprezesem?