Taxu napisał(a):

Patryk Małecki nie zostanie wypożyczony do ŁKS-u, ani do żadnego innego polskiego klubu – dowiedział się jako pierwszy serwis WislaLive.pl
Już wcześniej podkreślałem, że nie interesuje mnie gra w żadnym innym polskim zespole – oprócz Wisły. Dużym szacunkiem darzę Śląsk Wrocław i Lechię, ale moje miejsce jest przy Reymonta. Znalazłem się w takiej a nie innej sytuacji i zamierzam teraz skupić się na ciężkiej pracy. Będę trenował indywidualnie i czekał na to, co wydarzy się w niedalekiej przyszłości – powiedział nam Patryk Małecki.
Więcej na http://wislalive.pl/news/patryk_male...e_w_wisle-402/
|
Lekkie starocie
Nie wiem, czy ktoś wklejał tę część tekstu z Weszło na temat Czekaja, ale... nie o Michale. A jest to fragment ciekawy.
Cytat:
|
Postanowiliśmy pomóc i sami zapytać o radę starszego Kew Jaliensa, ale ten... akurat - delikatnie rzecz biorąc - nie był dysponowany. Chętnie oddawał telefon znajomym, rozłączył się w tym czasie dwa razy i zdołał tylko wycedzić: - Hello, my friend.
|
Wiecie co... Mi brak słów. Nie, nie dlatego, że Kew się bawi w najlepsze choć pora mało odpowiednia. Lecz porównajmy jego sytuacje i Patryka... Dziwie się, że Mały mu jeszcze nie przyłożył na otrzeźwienie.

Ja bym z takim trutniem nie wytrzymała 2 minut w jednym pomieszczeniu.
EDIT:@down- uwielbiam rzeczowe rozmowy [na tym forum] z niektórymi osobami. Naprawdę. "michu-k" jesteś cudowny, wspaniały, najmądrzejszy! bye.