mitmichael napisał(a):

I jeszcze jedna bardzo wazna rzecz
Pracuję również ze Standardem, znam ten klub. Mają tam teraz najgorszy zespół w ostatnich dziesięciu latach. Szkoda, że Wisła tego nie wykorzystała.
Wszyscy wiedza, ze byla szansa na awans ale trzeba było grac odwaznie od poczatku a nie na 0-0.
|
Tu akurat Dahan Ameryki nie odkrył - widać było, że Standard jest obecnie żałośnie słaby. Sama ich taktyka w obu meczach na to wskazywała.
M.Pawełek napisał(a):
|
- Jeśli nie wejdziemy, będę musiał odjeść. Takie są przepisy. Mój kontrakt wygasa z końcem obecnego sezonu, a na tym poziomie rozgrywkowym zawodnik zagraniczny (druga liga - dopisek mój), który ukończył 30. rok życia, nie może podpisać nowej umowy - opowiada Pawełek na łamach "Dziennika Polskiego".
|
To mnie zaciekawiło najbardziej w wywiadzie z Pawełkiem. Ciekawe czy u nas w pierwszej dałoby się tak zrobić (chodzi głównie o przepisy UE)?
szachmat napisał(a):

|
No cóż nam zostaje. Myślę że wyjście jest jedno. Młoda Ekstraklasa na pół roku, nie możemy sobie pozwolić żeby jakiś menedżer nam skład ustalał w gazetach. No bez jaj, trzeba się szacować.
|
Myślę, że Basałajowi spadłby kamień z serca, a i Moskal miałby czystsze sumienie.