Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2012, 12:22
Janik1717 napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym jutro wziąć na mecz młodszego brata tylko ze on nie ma karty kibica i czy będzie jakiś problem z wyrobieniem KK bez rodzica Brat ma dopiero 10 lat

jak masz 18 to

""W przypadku dzieci, które nie ukończyły 13. roku życia (decyduje data urodzenia) wniosek o wydanie Karty musi wypełnić oraz podpisać rodzic lub opiekun prawny i to on również musi go złożyć. Dziecko, dla którego wyrabiana jest Karta, musi być obecne z opiekunem, gdyż konieczne jest zrobienie zdjęcia. Przy wyrabianiu Karty należy okazać dokument tożsamości dziecka, a także dokument potwierdzający jego numer PESEL (na przykład książeczkę zdrowia lub potwierdzenie nadania numeru PESEL).

Osoby pomiędzy 13. a 18. rokiem życia część wniosku numer 1a wypełniają samodzielnie, a dodatkowo na ich wniosku musi być także wypełniona część numer 2, którą uzupełnia i podpisuje rodzic lub opiekun prawny. Osoby między 13. a 18. rokiem życia Karty mogą wyrabiać same, bez obecności opiekuna. Przy jej wyrabianiu muszą one okazać swój dokument tożsamości, a także dokument potwierdzający numer PESEL (na przykład książeczkę zdrowia lub potwierdzenie nadania numeru PESEL)."""""

(ja wyrabiałem bratu kartę a on ma 14 lat i wypełniłem we wniosku punkt 2 czyli imię, nazwisko, PESEL mamy i złożyłem wniosek i wszystko było ok !)
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując