Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2012, 21:37
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Otoz pilkarz Malecki to nie jest mlody chlopak na zakrecie zyciowym ktory zasluguje na kolejna szanse, pilkarz Malecki to stary kon po przejsciach ktory jadac na pewnej najwyraznie juz zgranej karcie doczlapal tu gdzie jest. Dla mnie na smiesznosc zakrawa proba usprawiedliwiania jego zachowania niskim kontraktem. Panowie i Panie zadajmy sobie pytanie czy jezeli pilkarz Malecki nazywalby sie Joe Smith i gral w Wisle podobnie jak teraz oczywiscie nie bedac jej "wychowankiem" ktorykolwiek z was znalazlby jakiekolwiek usprawiedliwienie dla jego zachowania? Czekam na argumenty w obronie Joe.
Kolego, przecież na tym forum wszystkim wiadomo że obcokrajowcy nie potrzebują obrony. Przecież tylko nasi rodzimi piłkarze są uciśnieni przez władze klubu niemalże żebraczymi pensjami, są małymi dziećmi, nie wiedzą jaki kontrakt podpisują, nie rozumieją tego że ktoś z wyższymi kwalifikacjami (lepszym CV) zarabia więcej i w ogóle zarząd jest fuj fuj fuj

gigant napisał(a):Wyświetl post
Jak co? Chyba jedynie votum nieufnosci dla Moskala.
Ja nie zamierzam się wygłupiac i tego krzyczeć.
To już jest ....a szczyt ! Głupota ze strony niektórych userów tego forum osiągnęła szczyt ! To jest ....a jakieś jebane .......one nieporozumienie !
Przypominam że KAZIMIERZ MOSKAL zrobił więcej dla Wisły Kraków niż ten kłamliwy, zakompleksiony piłkarzyna mógłby sobie przyśnić ! I co, nagle miałby kłamać bo Małecki w jakiś sposób mu nie pasuje? Co, nudziło się im i się na niego uwzięli?

Nie no ....a, to jakieś żarty są mam rozumieć?
Ostatnio edytowane przez Reserve : 22.02.2012 o godz. 21:40.

Odpowiedz cytując