pablo84 napisał(a):

zostawcie już w spokoju patryka.tak naprawdę nie znacie zakulisowych spraw- ja też nie.we wczorajszym programie magazyny ekstraklasy borek i baszczyński nie usprawiedliwiali, ale rzucili trochę inne światło na sprawę.
Mam wrażenie, że najgłosniej jarają się ci- wielcy oburzeni, że patryk wysyłał ich na drugą stronę, gdy tamci gwizdali gdy drużynie nie szło.a że patryk miał jaja powiedzieć coś w ich stronę mimo, że nie powinien tak robić profeslonalny piłkarz?- trudno.
Może faktycznie jest tak, jak mówił baszczyński, który rozmawiał z nim na dniach.jest on ofiarą tego, że nie potrafi z dystansem podejść do wisły.wiem, że to dla niektórych jest abstrakcja, ale on może nie traktować tylko tego klubu jako miejsce sportowej pracy, ale coś więcej, dlatego np w....ia go to, jak zachowują się niektórzy w szatni,jak zachowują się po meczach, etc.borek przywołał pewien przykład, o którym wczesniej nikt nie mówił.
Po rewanżu z apoelem , borek ii kowlaczyk pojechali do hotelu zobaczyć się z drużyną.nie chcę tutaj przeinaczyć słów, ale zrozumialem to w ten sposób, że nie było widać, jakiegoś wielkiego załamania a jedyne małecki siedział w holu i nie wyglądał najlepiej.
Ktoś sobie przypomina, piłkarza, który bez ogródek mówił, że w klubie może zostać nawet do końca kariery?z biznesowego punktu widzenia (np basałaja) taka mowa jest bardzo nie na miejscu- bo kopacz ma grać dobrze a pózniej z zyskiem być sprzedanym.kto wie,?może chce mu udowodnić, że nie jest takim wielkim wislakiem, na jakiego się kreuje , bo wciąż gra na za parę tysięcy złotych miesięcznie
klub zareagował jak a nie inaczej- nie mi oceniać czy to słuszna decyzja.ale mam prośbę, kara została wykonana i od.......cie się już od patryka.za swoje dostał/dostanie
|
jakie inne ŚwiatŁo moŻna w tej sprawie rzuciĆ? Hahaha Żarty