krzsmi11 napisał(a):

Ja bym zrobił tak jak Małecki i ciągnąc dalej Twoją historyjkę odpowiedziałbym tak.
-Szefie .......e nie przychodzę jutro do pracy. Tak w ogóle to już nie chcę tutaj pracować.
Ciekaw jestem co byś zrobił będąc moim szefem? Czekam na odpowiedź.
|
Chłopie dalej kroisz swoją bajeczkę

Dla Ciebie szkoda słów - bo cokolwiek nie odpowiem i tak nie zrozumiesz. Po prostu masz ograniczone możliwości percepcji - bez obrazy.
Jedna rada - nie podchodź do pewnych spraw emocjonalnie.... Bez odzewu......
LucjuszWielki napisał(a):

Poważny człowiek nie puszcza takich bredni w eter, podobnie jak poważny człowiek nie zachowuje się jak Małecki, o tym, że Patryk nie jest poważny wszyscy wiemy, o tym pierwszym nie.
Nie dajcie sie nabierać na bzdety, tak jak pisałem, gość niedawno dymał na przystanek zaliczenie robić, a teraz udaje menago który ma dłuższy staż pracy niż okres studiowania Obracać cudzymi pieniędzmi każdy potrafi-najwyżej go wyleją, zabaw zaczyna sie gdy dyrygujesz swoim groszem i możesz utopić.
Obrońca Patryka zawsze wyzywał wszystkich od pokemonów podczas krytyki nastoletnich fochów, a teraz w krytycznej sytuacji gdzie wie, że jego przemyślenia i posty były g. warte próbuje zachować twarz pisząc przyziemniej.
Dokładnie mam takie samo zdanie jak oldp., Patryk mógł zacisnąć zęby, pokazać się przed Euro, prawdopodobnie nigdy więcej takiej szansy/okazji nie będzie mieć.
Utratę punktów w Lubinie zawdzięczamy: Pareice, Pajlicowi i.... Małeckiemu (znacząco osłabił drużynę, mógł zrobić wejście smoka zmieniając Ilieva a zrobił wejście do Me)
|
Mam wrażenie, że to co podkreśliłem właśnie Ty robisz codziennie i jeszcze nie chodzi o studia tylko o szkołę średnią......
A to poniżej wręcz to potwierdza:
LucjuszWielki napisał(a):

Mam jeszcze pytanie do wszechwiedzącego arcymyśliciela i rekina biznesu w. :
Idziesz dzisiaj do kantoru wymienić 1000$ na złotówki, gość wypłaca 3150zł.
Za 4 miechy wartość dolara pod wpływem różnych czynników wrasta 1$/4zł
Pytanie brzmi: czy idziesz wtedy do tego samego kantoru i mówisz chłopu żeby dorzucił pare stówek bo 4 miechy temu sprzedawałeś 1k a dzisiaj dolar jest mocniejszy?
|