Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2012, 09:46
krzsmi11 napisał(a):Wyświetl post
wolfy błagam Cie napisz mi jak to klub Wisła Kraków próbował wykorzystać Patryka Małeckiego! Temat na główną stronę Faktu co najmniej a Ty nie chcesz odpowiedzieć.
Jak to jak, płacąc mu za grę najmniej jak się tylko da. Był taki okres że bez Małeckiego nic byśmy nie ugrali, dlaczego on do dzisiaj nie zarabia nawet średniej w klubie? Przecież to jest denerwujące nawet dla mnie, co dopiero mówić o Małeckim. Dodać do tego jego gorącą głowę i mamy " ja wam teraz k... pokaże kto jest najlepszy". Czyli samotne rajdy na trzech, strzały z połowy, wcielanie się w playmakera i tak dalej, az do kopania bandy i dezercji przed meczem.

Jeżeli traktują go jak leszcza to Małecki jak leszcz sie zachowuje. A pismaki mają temat. Zastanawiające że połowa forum też nie może sie powstrzymać. Jakby jazda po Małeckim była premiowana. Mam przypuszczenie dlaczego Patryk wywołuje takie emocjonalne reakcje i nie jest to wysyłanie kibicow za blonia.

Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Ja myślę , że wolfie tymi postami zasłużył na miano Ostatniego Mohikanina tego forum bez napinki
Może byś tak kolego odniósł się do argumentów wolfiego zamiast do niego samego. Bo wszystko o czym pisze wolfi ma oparcie w rzeczywistości. Wytłumacz mi dlaczego na Jaliensa, anonima po trzydziestce znalazła się kasa, a na wychowanka z perspektywą kasy nie ma? Ciekawy jestem czy Czarek przychodząc z Korony dostal więcej niż Małecki. I czy ktoś myśli zeby mu podnieść wynagrodzenie? Bo chyba zasługuje. Czy może niech dalej udowadnia, a kasę zarząd będzie wydawał na kolejnych emerytów i ich menagos.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 20.02.2012 o godz. 10:06.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując