krzsmi11 napisał(a):

|
wolfy błagam Cie napisz mi jak to klub Wisła Kraków próbował wykorzystać Patryka Małeckiego! Temat na główną stronę Faktu co najmniej a Ty nie chcesz odpowiedzieć.
|
Jak to jak, płacąc mu za grę najmniej jak się tylko da. Był taki okres że bez Małeckiego nic byśmy nie ugrali, dlaczego on do dzisiaj nie zarabia nawet średniej w klubie? Przecież to jest denerwujące nawet dla mnie, co dopiero mówić o Małeckim. Dodać do tego jego gorącą głowę i mamy " ja wam teraz k... pokaże kto jest najlepszy". Czyli samotne rajdy na trzech, strzały z połowy, wcielanie się w playmakera i tak dalej, az do kopania bandy i dezercji przed meczem.
Jeżeli traktują go jak leszcza to Małecki jak leszcz sie zachowuje. A pismaki mają temat. Zastanawiające że połowa forum też nie może sie powstrzymać. Jakby jazda po Małeckim była premiowana. Mam przypuszczenie dlaczego Patryk wywołuje takie emocjonalne reakcje i nie jest to wysyłanie kibicow za blonia.
Ciastek1 napisał(a):

Ja myślę , że wolfie tymi postami zasłużył na miano Ostatniego Mohikanina tego forum bez napinki
|
Może byś tak kolego odniósł się do argumentów wolfiego zamiast do niego samego. Bo wszystko o czym pisze wolfi ma oparcie w rzeczywistości. Wytłumacz mi dlaczego na Jaliensa, anonima po trzydziestce znalazła się kasa, a na wychowanka z perspektywą kasy nie ma? Ciekawy jestem czy Czarek przychodząc z Korony dostal więcej niż Małecki. I czy ktoś myśli zeby mu podnieść wynagrodzenie? Bo chyba zasługuje. Czy może niech dalej udowadnia, a kasę zarząd będzie wydawał na kolejnych emerytów i ich menagos.