wolfy ... odstaw te dropsy bo Ci nie służą..
snyrting napisał(a):

|
Biorąc pod uwagę naszą "aktywność" na rynku transferowym pozbycie się Małeckiego będzie tylko początkiem naszych problemów.
|
Ciekawa opinia, hmmm czyż nie jest tak że w pracy jaka by to nie była w której musisz pracować w grupie ... powiedzmy jeden "zawodnik" się opierdala i wprost mówi Tobie nie chce mu się dziś dużo robić (przez co ty musiałbyś zapierdalać razy dwa) czy chciałbyś z takim delikwentem dalej pracować
Dla mnie jest ciekawe jest jak będzie wyglądał mecz z udziałem Patryka.. jak koledzy jego z drużyny będą z nim współpracować ... czyż nie będzie tak że raz dostanie piłke drugi... i nie wykorzysta szansy to już koledzy nie będą do niego zagrywać ? Z drugiej strony ludzie pokroju Czarka czy Meliksona to przecież profesjonaliści także nie powinni emocjonalnie reagować na boisku ...
Na koniec oglądałem kiedyś program chyba zawodnik Górnika Zabrze aczkolwiek nie pamiętam nazwiska grał dla swojego klubu blisko15 lat !! obecnie ma już swoje lata żyje z emerytury w biedzie polskiej co tu dużo mówić ... na pytanie czy nie żałuje że nie przeszedł do lepszego klubu, nie wyjechał do niemiec czy innego kraju gdzie mógłby zarobić znacznie więcej koleś odpowiedział NIE, NIE ŻAŁUJĘ bo w życiu liczy się coś więcej niż tylko pieniądze... jak ktoś łapie o kogo mi chodzi proszę o priv
ps, za wpisy że będą kur*a go wygwizdywać zjak będzie z piłką, powinno się karać liściem albo banem dożywotnio. Ludzie ogranijcie się