Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2012, 19:01
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
Podaj mi ten zacny przykład gracza w 11-nastce , który gra tak samolubnie i ma tyle strat.

PS. Nie mówimy tu tylko o graniu , ale także o zachowaniu poza boiskiem .
Przez jego samolubną grę niejeden mecz wygraliśmy. Doceń to

Nie wiem jak reszta piłkarzy zachowuje się poza boiskiem bo ich nie znam. Natomiast Małecki jest spokojnym typem poza boiskiem. On ma pozytywnego fioła tylko na murawie, bo się stara, czasem przedobrzy, nie wyjdzie mu, strzał rozpaczy, potem w....ienie i schodzi prosto do szatni zamiast na ławkę rezerwowych. Jego najwspanialszym momentem jest strzelenie bramki dla Wisły , stad czasem samolubnie zagra, ale bez przesady, nie gra tragicznie. Na tle reszty pilkarzy jest bardzo dobry. Taki już jest.

Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
@ aNouc - czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, jakby Małecki grał za darmo to mógłby pobić trenera, nasrać na środku szatni i jeszcze wykląć wszystkich dookoła?

Nie, nie rozumiesz mojego toku rozumowania

I to jest ta nadwrazliwość na sam widok Małeckiego. Gośc po prostu poszedł prosto do szatni, a ten mi piszę o pobiciu trenera.

Cytat:
@ aNouc to taki przykładowo Michał Czekaj też ma prawo do takich odpałów ? zarabia mniej niż taki Jaliens a on gra a Jaliens siedzi na ławce.
Nigdzie nie napisalem że Małecki ma prawo grać poniżej swojemu poziomu tylko dlatego bo zarabia mniej.

Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
"Jeśli zarabia mało, to może się zachowywać poniżej krytyki" - takie jest Twoje rozumowanie.
To Twoje rozumowanie, a nie moje. Żeby było moje takie rozumowanie to musiałbym napierdalać na Małeckiego, a tak nie jest. Nie krytykuje go, dla mnie nie ma nic złego w tym ze poszedł do szatni, zamiast na ławkę rezerwowych. Są na świecie większe problemy.

szachmat napisał(a):Wyświetl post
Powiem jeszcze jedno, rozmawiałem z kibicem z E. Mocno podzielającym krytyczne podejście do Patryka. I co on mówi, że jak siedzi na E to to jest główny temat rozmów, temat jechania po nim jako gówniarzu, nie dziwi mnie to tak naprawdę że to się tak nakręca.

Klub ma wplanach wprowadzenie do sklepiku klubowego tarczy z podobizną Małeckiego + lotki.

Przychodzą na mecz żeby zwyzywać piłkarza Wisły Tarcza z lotkami będzie lepsza, mniejsze koszty. Co tam mecz Wisły, wazny Małecki.

kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Może dlatego, że poza boiskiem nie sprawiają problemów (raz na rundę)?
Może dlatego, że nie podważają kompetencji trenera?
Może dlatego, że nie wysyłają kibiców na drugą stronę Błoń?
Może dlatego, że nie grają samolubnie?
Może dlatego że Basałaj chce wykorzystać to że Małecki jest przywiązany do klubu i najlepiej jakby grał za darmo?

Najwyższy czas uciekać, za długie przebywanie w tego typu tematach na tym forum grozi kalectwem Miłej zabawy
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.02.2012 o godz. 19:21.
Odpowiedz cytując