Wyświetl pojedynczy post
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 15:36
Gdyby nie ta kartka.. Nie wiem jakim cudem Nunez gra w pierwszym składzie, dobrze, że w czerwcu odejdzie, bo mnie coś strzeli z tymi jego zagraniami. Szkoda, że akurat padło na Michała - szacun dla Moskala, że wystawia jego a nie nieszczęsnego Jaliensa. Straciliśmy dużą szanse, bo polskie kluby w meczach u siebie dzięki pomocy swoich kibiców potrafią wspiąć się na prawdę na wyżyny swoich możliwości i ograć ich nie jest łatwo.. A rewanż będzie piekielnie trudny, Belgowie też mają wspierających kibiców i śmieszą mnie teksty: "Dzisiaj ich miażdżyliśmy w 10, w Belgii spokojnie ich pojedziemy" Nie, nie pojedziemy. Potrzeba cudu i rozegrania na prawdę świetnego meczu od 1 do ostatniej minuty, i do tego szczęście też musiałoby dopisać, ale wierzę bo nie takie cuda się zdarzały! Widać, że Moskal ich nieźle przygotował, brak roszad wyszedł na plus, piłkarze są coraz bardziej zgrani i to mi się podoba, a nie zmienianie składu co 6 miesięcy( oby letnie okienko przebiegło jak najłagodniej dla Wisły, bo to kolejna zmiana graczy i kolejna strata czasu, aby zawodnicy się zgrali i poznali... ) - jak kupować to 1 konkretnego, a nie 3 średnich, tylko po to, żeby zadowolić płaczących kibiców, że brak wzmocnień. Taką drogą powinniśmy podążać. Ciekaw jestem postawy w Lubinie, pewnie mobilizacja już będzie nie ta i będzie dla nas ciężki mecz, ale to ich zasrany obowiązek, aby grać w każdym meczu na 100%! Mamy dobrą ekipe, szeroką ławkę, więc trzeba być dobrej myśli.
Odpowiedz cytując