|
Nie żebym chciał dokładać kolejny kamyczek do ogródka Patryka bo wszystko już zostało napisane...
On sam twierdzi że nie ogląda swoich meczów, mam nadzieję, że tym razem zrobi wyjątek aby pewne kwestie mu się w głowie rozjaśniły.
Nie wiem czy to wynika z chęci zwycięstwa czy z chęci zgarnięcia jak największego splendoru dla siebie. Naprawdę nie potrafię tego ocenić, dobrze że nie jestem trenerem i nie muszę rozszyfrowywać tego jak dotrzeć do Patryka. Liczę że w kolejnych meczach zacznie grać w piłkę a nie rozgrywać kompletnie inne zwody niż drużyna. Nie chodzi tu już nawet że denerwują się kibice, bo denerwują się także jego koledzy z drużyny co wsypuję grę.
Mam wrażenie że gra słabo bo nie koncentruję się aby w poszczególnym zagraniu dokonać najlepszego wyboru tylko szuka bramki, czy od razu podania które będzie asystą. Nie każde zagranie musi nieść za sobą zagrożenie. Czy posadziłbym Małego na ławie w następnym meczu ? Postąpiłbym wręcz odwrotnie, chciałbym aby zagrał po to aby mógł się zrehablitiować i pokazać że potrafi grać ten sam mecz co drużyna.
Co do buractw przy zmianie, to on mam wrażenie że wiedział że gra chu** chciał dostać jeszcze kilka minut aby zmazać ten obraz i dlatego się zdenerwował, tak się jednak po prostu nie robi. Trzeba akceptować decyzje trenera.
Co do zestawienia obrony to Moskal trafił z Osmanem natomiast nie wiem czy trafił z Michałem bo obj średnio wyprowadzali piłkę. Nunez rozgrywał dobre zawody właśnie do momentu, w który przydarzyło mu się to zagranie...
Słabo zagrał Marko szczególnie na początku później zrobił trochę dobrego w ofensywie.
Szacunek dla drużny za walkę wierze, że dadzą radę w rewanżu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2012 o godz. 00:02.
|