MichaelMyers napisał(a):

|
To , ze mieliśmy tyle wpadek w lidze było efektem gry w pucharach i ciągłej rotacji składem, teraz im dłużej się tam utrzymamy tym w lidze będzie trudniej.Puchary są ważne dla Wisły, ale na tym etapie przejście tego Standardu co nam w istocie takiego da?Tylko prestiż, bo finansowo żadne kokosy a i tak na nikim naprawdę dobrym w Europie pokonanie Standardu wrażenia nie zrobi, bo jest to przeciętniak na poziom LE.
|
racja! naszą największą bolączką są europejskie puchary z których powinniśmy się definitywnie wycofać oraz rotacja w składnie która jest podstawowym błędem szkoleniowym, powinniśmy grać żelazną 11 wszystkie mecze w roku po 90 min. Gdyby nasi nieudolni trenerzy nie popełniali tych 2 błędów rok w rok zdobywalibyśmy Mistrzostwo Polski co samo w sobie by nam wystarczało!
MichaelMyers napisał(a):

Mamy już więcej punktów w rankingu Uefa niż rok temu, dlaczego mieli by nas nie zostawić? Sprawdz sobie....
|
No tak! przecież UEFA ustanowiła konkretne progi punktowe które nie zmieniają się nawet o 0,1 więc skoro będziemy mieć więcej punktów niż rok temu to na 100% będziemy rozstawieni! - z serii nie znam się ale mam wiele do powiedzenia na ten temat !
MichaelMyers napisał(a):

Licz się ze słowami chłopcze, bo moje myśli zaczynają być dla ciebie bardzo niekorzystne.Będę cię obserwował.
|
Obserwuj obserwuj, masz ostatnie 1,5 tyg wolnego bo później skończą się ferie i będziesz musiał robić zadania domowe zamiast przesiadywać na komputerze. A co do edukacji to śmiało możemy się porównać, w porównaniu do Ciebie nie mam w tej kwestii kompleksów, co wnioskuje po tonie twoich wypowiedzi ; )
i mała lekcja obsługi bo ewidentnie nie 'ogarniasz', pod postami jest taki mały sprytny przycisk - "edytuj"
bez odbioru.
@blanco
przepraszam, zapomniałem że co roku w okresach wolnych od szkoły przybywa pełno dzieciaków na forum pragnących zaistnieć 'ciekawymi' wpisami.
i racja, nie należy karmić trola.