Cytat:
przemawia przez was zwykła zazdrośc bo u nas nie ma kogo sprzedać ani nie stać nas żeby kogoś kupić
|
O to, to. To o legionistow walczyly zagraniczne kluby a nie o wislakow, i to Legia zarobila 5 banek euro a nie Wisla. Smutna prawda, ale tak dziala polityka transferowa "na wczoraj". Nie mam racji
Markusie?
-------------------------------------------------------
Akurat w tej kwestii mam podobne zdanie co
rw88. Smiesza mnie te placze legionistow (niektorych) ile to by Ci pilkarze nie byli warci za 6 miesiecy po Euro i MP

Raz, ze Ci pilkarze pewniakami w reprezentacji nie sa, a za siedzenie na lawce wartosc nie wzrasta. Dwa, ze sam wystep na Euro nie wystarczy, trzeba cos tam jeszcze pokazac a na to nie ma gwarancji. I trzy, MP nikogo w powaznym futbolu nie interesuje.
Pozatym sledzac ich historie nie ma gwarantu ze za pol roku znowu nie beda grali kaszany lub ze beda lepsi (a napewno beda starsi). Tyczy to sie glownie Rybusa. To jest chyba jego pierwsza dobra runda od upadku Rzymu. Jeszcze rok temu Legia by nam go oddala z pocalowaniem reki.
Teraz natomiast stoi za nimi najlepsza runda w karierze, niezla gra w Europie, i wiek.
Ale jest tak jak mowi
rw88, czyli Legia wykonala polowe planu. Kupila za czapke gruszek, "wyszkolila", i sprzedala za miliony. W miedzyczasie jeszcze Ci pilkarze przyczynili sie do najlepszej rundy Legii od lat.
Druga polowka to jest sprowadzenie kogos za Rybusa (w mojej opinie nastepcy Borysiuka nie musicie szukac, macie juz kilku kandydatow w kadrze... Gol...Bruce... Furman...Lukasik). I tu zaczynaja sie u was schodu, bo tego nastepcy narazie nie ma...
No wprawdzie, leszek zapowiedzial transfer grajka ktorego "nie trzeba uczyc pilki", ale... zobacze to uwierze
P.S
Tak swoja droga to macie troche przesrane jesli chodzi o Sporting. Zmienili trenera i zaloze sie ze gracze beda teraz zmotywowani na 200% by sie pokazac. Wszak ten gosc to legenda Sportingu, i ma tam wielki szacunek...
----------------------------------------------------
Pablo84
Cytat:
Hmm, po sezonie kończą się kontrakty 8 czy 9 kopaczom? Szykuje się kolejna rewolucja
|
Ciii, wedlug niektorych forumowiczow taka polityka Wisly jest swietna i trzeba ja kontynuowac...
Cale szczescia ze (chyba) "gora" juz tak nie mysli...