Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2012, 21:46
0 22
Da sie, tylko mi sie nie chce. Dlatego zostane tylko na tym; podaj realna alternatywe przy ktorej Legia bylaby "potezniejsza".

.................................................. ............
Cytat:
W lidze bywało w tym okresie dużo lepiej
Aj, widac zes kibic Legii i mnie "nie znasz". Pozwol ze zacytuje moj tekst odnosnie Wisly ktory do Legii tez sie moze odnosci:
Cytat:
To w pucharach polskie kluby moga budowac marke i zdobywac srodki na rozwoj (zobacz jakie smieszne pieniadze dostaje MP... tyle na zachodzie to wydaja na waciki), wreszcie, to w pucharach jest powazne granie, i REALNA weryfikacja mozliwosci druzyny. Dla klubow takich jak Wisla puchary to powinien byc cel glowny. Druzyna ktora powiedzmy wygra 30 spotkan w ekstraklasie by potem dostac w pucharach od ogorkow powinna byc rozgoniona na 4 wiatry. Liga to moze byc najwazniejsze ale dla klubow ktore graja w POWAZNYCH ligach w ktorych sa POWAZNE pieniadze... czyli (tradycyjnie) top 5 lig. Wogole, co to za podnieta MP? A MP to cos znaczy? Nie nie znaczy nic... dopoki nie udowodni swoich umiejetnosci w Europie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blaszczu16
Cytat:
Jeśli to prawda, to Legia jest nieźle okradana. Gość zarabia Bóg sam wie ile, najwięcej w T-ME, nie musi trenować, a i tak ma zapewnione miejsce w pierwszym składzie.
Ja to widze inaczej; gosc nie ma zagwarantowanego miejsca w skladzie, poprostu na nie zasluguje. I co do okradania... osobiscie ja bym wolal w Wisle takiego Ljuboje ktory niby sie opiernicza, ale robi roznica w meczach (w Europie takze), od... nie wiem, jakiegos Piecha ktory moze i trenowac 10 godzin dziennie, ale roznicy robic nie bedzie...
Inna sprawa ze trzeba wziasc pod uwage ze Ljuboja ma niedoleczona kontuzje i ze byl jedyna powazna alternatywa w Legii na atak jesli chodzi o jesien (Kucharczyk to drewno pokroju Kirma, Hubnik byl kontuzjowany, a Zyro... zero doswiadczenia... pozatym to chyba skrzydlowy). Co z tego ze by trenowal jakby sie potem mogl rozleciec?
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 06.02.2012 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując