|
AEJAO
Bunoza i Chavez źli nie są. Są tragiczni. Czy wczoraj złe obliczenie lotu piłki przez Gordana było po raz pierwszy? Nie
Czy po raz pierwszy szedł na pewniaka ze zastawi piłke a chłop go objechał ? Nie
Jedyne co Bunoza ma fajnego to jego rajdy. Ale w koncu jak straci piłke a my dostaniemy bramkę to będzie płacz.
p.s. łapać na spalonego też nie potrafi.
I Osman. Osman to obrońca który jedyne co powinien robic to kryć na plaster. Piłki w ogole nie powinno mu się podawać. Nie no,wczoraj był fatalny. Kilka razy sie zawiesił co powodowało niebezpieczną akcje przeciwnika, z ..naszej pewnej piłki.
co jeszcze dało sie zauważyc. w 1 meczu jak wybijalismy "piątke" to stoperzy rozchodzili się szeroko prawie ze do linii autowych. w 1 połowie para B-C nie zrobiła tego prawie w ogóle. Jak wszedł Czekaj od razu było widać ze jest to trenowane, bo natychmiast przy wybijaniu piątki ustwiał sie szeroko co umożliwiało podejscie wyzej bocznym obrońcom i wyjście ze środka po piłke defensywnego pomocnika.
Lamey a Jovanovic, dla mnie wygrywa Holender.
Do Bruda nic nie mam, jeśli wczoraj jego pozycją był srodkowy pomocnik to grał swoje.
Milan "poruszam się po linii" Jovanic ......przede wszystkim nie dyryguje obroną. Moze dlatego Chavez popełniał glupie błedy ze Milan siedział cicho. Krzyknąl z 2 razy, jak ustawiał mur do wolnego.
Szewczyk Dratewka próbował i starał się, ale póki co chyba za szerokie wody, jednakże nie miałbym nic przeciwko sprawdzaniu reszty młodych i mam nadzieje nieopierzonych.
Drogi miłoszu, powiedz mi czy wczoraj przypadkiem Ivica nie rozegrał swojego najlepszego spotkania w Wiśle?
Lazy : Buno na def ? Hmm...ale czy jest sens ? Ja chciałbym go zobaczyć takiego jakiego nie widziałem go nigdy, czyli z jadem. Żeby zapierdzielał walczył, a on zasze taki sam,taki bezpłciowy wszystko na jedynm tempie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.02.2012 o godz. 16:45.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|