Temat: Nie dla ACTA
Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2012, 11:15
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Lepiej jakby Palikot był? Cała ta akcja (na której byłem) wydawać by się mogła że była zorganizowana przez lewicę (taki miała charakter jak ktoś napisał sielankowy), i dzięki temu że był JKM można było zobaczyć że dużo też było prawicowców.

Nie zdziwiłbym się gdyby był Palikot.
JKM NIE dostał braw wręcz przeciwnie więc nie wiem po co niektórzy tutaj kłamią!! Ktoś zaczął krzyczeć żeby sobie poszedł a ten obrażony powiedział że zwija flagi i do widzenia. Koniec tematu. A wiem to z pierwszej ręki bo od siebie. stąłem dosłownie 2m od niego.

"wydawać by się mogła że była zorganizowana przez lewicę" nie wiem kto organizował ale widziałem dużo różnej maści odmieńców i nie były to pojedyncze osoby.

PS. Jak napisałem wczesniej nie uczestniczyłem w tym "czymś" przypadkiem się znalazłem i zostałem.
PS2. Zgodzę sięw jednym z Niesiołowskim że jak widziałem do czego używany był symbol P to mnie ....ica brała! jak on ma być ozdobnikiem i szlaczkiem to ja ich wszystkich .......e popaprańców!!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując