Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.01.2012, 18:21
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi się przeszukiwać tematów na forum. Jednak zdaje mi się, że przed tym sezonem jak była informacja o przedłużeniu kontraktu nie było protestów. To co w tym się zmieniło. Zagrał w 6 meczach po ileś minut, nigdy nie dostał prawdziwej szansy, ani od trenera sygnału "masz szansę się przebić". Chłopak potrzebuje zebrać doświadczenie.

Tak samo było z Kowalskim - też zarabiał grosze, a był najbardziej krytykowany. Kowalski, Brud - to nie jest nasz problem, problemem jest kilku piłkarzy, którzy zarabiają potężne pieniądze, a grają blado, albo nawet żałośnie.
O ja .......ę...

Co się zmieniło? Ludzie zwrócili na niego uwagę i zobaczyli jak gra. Niektórzy też zwrócili uwagę na jego występy w ME.

Doświadczenie nie zastąpi wyszkolenia, a szans się nie "dostaje". Na szansę trzeba zasłużyć. Inaczej każdy piłkarz ME powinien zagrać przynajmniej 90 minut, bo przecież "nie dostał szansy". Brzmi absurdalnie? Bo pomysł z "dawaniem szans" jest absurdalny. Małecki, Brożkowie czy Boguski nie "dostali" szans. Oni wszyscy je wywalczyli swoją postawą na wypożyczeniach i treningach, a kiedy już wyszli w składzie to robili wszystko aby ją wykorzystać.

Brud jest cienki. Po prostu. Może być w kadrze jako zapchajdziura, ale to tylko świadczy o słabości Wisły.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując