19sebawro06 napisał(a):

ja powiem tak mam xboxa i kinect. jeśli nie planujesz grac online kupiłbym xboxa i go przerobił. gry masz za 5zł (płyta verbatim) bana nie dostaniesz bo live się nie podłączasz (mając najnowsze przeróbki można grać online ale trzeba być uważnym przy nowościach od C3VA). xboxa najlepiej kupić na allegro od jakiegoś sklepu albo super sprzedawcy. Jeśli nie allegro to sklep internetowy ultima.pl gdzie co jakiś czas są fajne promocje. Najlepiej kup już przerobionego na lt+ 3.0 slima 250gb. Jedyny minus to po przeróbce zazwyczaj tracisz gwarancje chyba że ktoś profesjonalnie odczepi plomby gwarancyjne. Mimo to warto przerobić bo przy rozsądnym używaniu x gwarancja ci nie będzie potrzebna. Xboxy teraz produkowane są mało awaryjne i rzadko się psują (chyba że rzucisz nim o ścianę ). W razie pytań pisz na pv.
PS3 bym nie kupił drogie gry, przerobić nie można. jedyny plus to bluray i darmowa gra przez internet(co mnie nie dziwi bo live od sony jest bardzo słaby). Poza tym XBOX daje więcej możliwości.
|
O czym Ty piszesz jak nie masz porównania fanboju

?
Xbox lepszy bo można KRAŚĆ tak?
Słaby to jest live na którym nie można nawet poczty sprawdzić

Za to bardziej stabilny, nie zrywa połączeń, przynajmniej mnie sięnie zdażyło, ale mało na X gram. Kinnect jest fajny, ale szybko się nudzi, generalnie te wszystkie ruchowe gry to jedno i to samo. Move na PS3 też nie lepszy i łatwo go oszukać. Chyba dla dzieci lepszy kinnect, a dla starszych PS3 + Move - Dla dzieci Eye pet - rewelacja! odkąd dodali obsługę Move, bo przedtem z tą kartą to była męczarnia