Wyświetl pojedynczy post
GJ1906
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2012, 17:00
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
No tak, oceniłem go na podstawie jednego zagrania. Zdemaskowałeś mnie. O ja nikczemny. Liga Polska jest mi strasznie obca i meczów jej w ogóle nie oglądam.

Dudu to byłby kopacz może dla Kielc a nie dla Wisły, która podobno ma walczyć o MP. Chyba, że się coś zmieniło i gruntujemy pozycje drużyny środka tabeli.

Za takie propozycje jak Dudu dawałbym bana na rok. Bo to albo glupota albo sabotaż.
Skończ z sarkazmem bo nie o to chodziło, czemu to forum stało się takie płytkie, chcesz napisać o zawodniku to napisz coś więcej że oglądałeś mecze i wiesz że jest słaby, a nie ironizujesz na podstawie jednego meczu i jednego zagrania. Nie widziałem Dudu w meczach i dla tego chciałbym wiedzieć czemu uważany jest za słabego, a tu i argumenty na minus i na plus tak płytkie że ja osoba nie oglądająca meczów Widzewa nie wiem co myśleć o takim zawodniku.

A najgorsze jest to że takie komentarze wypisują też moderatorzy tak jak ty, a potem jeszcze zgrywają cwaniaczka czy to ironizując czy też wypisując bzdury o dawaniu banów za takie propozycje transferowe. Trochę pokory bo jak tak ma wyglądać merytoryczna dyskusja to może zamknij temat bo nie prowadzi to do niczego poza głupimi wpisami i popieraniem tez słowami "no bo tak".
Odpowiedz cytując