Wyświetl pojedynczy post
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2012, 14:28
jova napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się.
Skomentowałem tekst o aborcji, bo śmieszą mnie takie prostackie rozumowania, niezależnie od tego jaka grupa się ich dopuszcza. To przecież błąd logiczny - założenie, że rzeczy dające się powiązać z czymś złym też są złe. Czytając takie wypowiedzi żałuję, że Polska nigdy nie była w stanie wojny z Imperium Rzymskim. Wtedy niektórzy inteligenci brzydziliby się używać alfabetu łacińskiego i nigdy nie trafiliby na to forum.
A więc drogi Hłopcze Aborcja w Polsce została wprowadzona 9 Marca 1943 roku przez 3 rzesze a dokładnie Ustawa mówiła tak "Ministerstwo Sprawiedliwości Rzeszy uchyliło 9 marca 1943 roku karalność zabijania dzieci nienarodzonych, jeśli były to dzieci „robotnic wschodnich” a jak znamy historie Aborcja u robotmic wschodich była przymusowa nie będe podawał zródła bo to można znalezć w książkach do Histori. Mnie bardziej śmieszy twój brak znajomości Histori. Aborcja została wprowadzano po raz pierwszy w Polsce prze Hitlera i nie próbuj zaprzeczac prawdą Historycznym. A jak wiemy ta cała antifa jako jeden z glównych swoich postulatów stawia wprowadzenie Aborcji na życzenie
Ostatnio edytowane przez alkoholik : 10.01.2012 o godz. 14:31.
Odpowiedz cytując