Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2012, 14:47
emj10 napisał(a):Wyświetl post
A ja myślałem, że uwalił w tym kraju lustrację wraz z JKM raz na dobre? Jakieś 1,5 roku temu pisałem o tym w tym temacie jak ktoś będzie chciał szukać.
Jakżesz mógłbyś myśleć inaczej. To nie Bolek, Tusk, Pawlak i reszta Nocnej Zmiany. Tylko Antek Macierewicz który UBków w sejmie i innych instytucjach chciał ujawnić. Jest winny ze nie zostali ujawnieni. Bo Nocna zmiana chciałaby zeby UBków po ujawnieniu przeprosić bo przecież mogli do Polaków strzelać, a tylko lali pałami.

Jak Antoni przy likwidacji WSI był skuteczny to znów był "nieprofesionalny". Proszę Cie już się nie gimnastykuj.

A Kaczyńskiego i jego fotel nie powinien Cię w ogóle interesować. Co to kogo teraz obchodzi? Nie masz ważniejszych spraw na głowie? Tylko kto i kiedy będzie prezesem PiS? Przecież pisu już od kilku lat miało nie być. A ciągle fotel prezesa jest dla polskojęzycznych mediów tematem nr. 1.

ps. emj10. Nie trzeba oglądać całej Nocnej Zmiany. Wystarczy usłyszeć "Panowie ale to jest gangsterski chwyt"===>"Premierem będzie Pawlak"====>"To policzmy głosy". Jak ktoś potrafi używać istoty szarej wnioski wyciągnie. I całe dwadzieścia lat "wolnej" Polski zrobi sie przejrzystsze.

ps.1 Co niby mam poczytać? Komusze broszurki propagandowe? Mogli UBków pogonić Czesi, Węgrzy, Słowacy itd. Tylko u nas chłopaki mieli obrońców. I ja mam sobie wyrabiać zdanie na podstawie opinii tych obrońców? Wybacz ale nie skorzystam.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.01.2012 o godz. 15:41.
Hej Nasz TS !!