Wyświetl pojedynczy post
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2012, 00:15
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
JrQ-
Lamey? Jaliens? Diaz?
Na czym opierasz swoje "wiem"? Na zagranicznym pochodzeniu Stana?
Od Lameya się proszę odwalić.
Dzięki jego pomocy udało się zajść w LE tak daleko (tak, akcja ze Skonto i bramka z Litexem), w Pucharze Polski uniknęliśmy blamażu, jakim była by porażka z Limanovią (dwie bramki Michaela), czy też ważne trafienie z ŁKS... no ale gdzieżbyś takie szczegóły pamiętał, cytując znaną piosenkę:
'jesteś piekącym jadem trollów, na internetowym forum!'

Jaliens totalne nieporozumienie, ale wg mnie tego nie dało się przewidzieć - chłop radził sobie przed przyjściem w Alkmaar dobrze, grał coraz mniej, ale nie grał wcale tak mało. Staszek wziął go na pewniaka...

A Diaz jak za darmo to nie wiem w czym Ci przeszkadza. Bramka z Ruchem, solidna postawa na stoperze na końcu rundy.

Ja wiem, że wolałbyś swoich Christowów i Betów (whatever), ale muszę Cię zmartwić, tacy piłkarze, którzy są kompletnymi ogórami do Wisły za Stana nie przychodzą, bo nawet Boukhari odegrał kapitalną rolę w Wiśle i dołożył się do sukcesu jakim było MP AD 2011.

Pozytywnych transferów nie chce mi się komentować nawet, choć żadnego z nich nie wymieniłeś, a praca Staszka w stosunku cena / jakość wg mnie WZOROWA.

A Wy dalej żyjcie w swoim utopijnym świecie FMa, nie kojarzcie faktów i nie wyciągajcie wniosków to obudzicie się z ręką w nocniku, jak przegramy z jaką Levatywą czy Karabachem.

edit:
Kłócenie się o kwotę za Piotrka to dziecinada kolegów wyżej, przecież nie jest nigdzie powiedziane ile który kosztował, bo poszli w pakiecie i wszystkie źródła możecie sobie w dupę wsadzić.
O!
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 04.01.2012 o godz. 00:18.
Odpowiedz cytując