westersyl napisał(a):

Interesującą kwestią jest to gdzie zagra ten Boliwijczyk ( Marvin Bejarano), który oficjalnie przyznał się, że wyjeżdża do polski na badania medyczne co potwierdził prezez/dyreketor sportowy tego klubu.
Mając na uwadze, że to naprawdę dobry piłkarz, 10 krotny reprezentant Boliwii, piłkarz wicelidera i jeden z lepszych obrońców w tamtej lidze uważam że przyjdzie do klubu zaliczanego do czołówki w naszej ekstraklasie.
Układając klocki w taki sposób, że Lech nie ma kasy, a w Legii na lewej obronie gra Wawrzyniak do tego Wojciechowski szuka w Izarelu i Belgii to zostają mi dwie opcje: Wisła Kraków oraz Śląsk Wrocław, który przetarł już ten szlak ściągając napastnika Diaza do swojego zespołu.
Liczę jednak, że ten zawodnik zawita na R22 bo w mojej opinii to ON może wybijać się w naszej lidze na swoje pozycji tak jak robi to Melikson.
Na stornie justin. tv są kawałki meczów klubów, w których grał - IMO naprawdę świetny piłkarz.
edit:wiedziałem, że Boliwijczyk
|
Gdzie przeczytałeś o tym, że oficjalnie potwierdza o wyjeździe na testy do Polski?