Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2011, 02:14
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
wypisywałeś farmazony i teraz napisałeś coś konkretniejszego. krytyka bez argumentów jest ch.ja warta. więc krytykowałem Cię za poprzednie cytowane wpisy bo były nieprzemyślane według mnie. poza tym nie oszukujmy się ale nawet bez marketingu powinno być 30 tys na meczu. bilety są naprawdę tanie. jak studiujesz coś co może pomóc to zaoferuj swoją pomoc. narzekać każdy potrafi. ja akurat studiuję prawo i później chcę pomagać kibicom w pewnych kwestiach . pozdrawiam.
Nie farmazony, stwierdzilem tylko fakt ze ceny nie sa nizsze i tyle Ale nie klocmy sie caly czas bo sami sobie robimy smrod wokol Wisly i dla nikogo to nie jest potrzebne

Najprawdopodobniej moja praca magisterska bedzie projeketem biznesowym dla Wisly/o Wisle, ale czy uda sie to zrobic bede wiedziec w tym tygodniu po spotkaniu

No ale swoja droga jednak sporo zrobili, jednak sportowa czesc jest juz duzo bardziej pukladana, i pewnie jesli chodzi o akademie zobaczymy efekty od wiosny jak ten gosc z Holandii zda swoje raporty... Co nie znaczy ze jest swietnie

No ale sporo do zrobienia jesli chodzi marketing i stadion..
Odpowiedz cytując