Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2011, 22:35
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Przy żadnym trenerze nie będziemy mieli 100% pewności, jednak uważam, iż szanse byłby większe przy np. Jimenezie, który pracował w tak dobrym klubie jak Sevilla, niż przy kimś kto nie prowadził żadnej drużyny. I nie, nie każdy obcokrajowiec jest dla mnie lepszy niż Polak, bo byłem przeciwnikiem transferów Lameya czy Diaza, więc jeśli miałby nas trenować jakiś zagraniczny no-name to również byłbym na nie. Tylko właśnie chodzi o znalezienie gościa z przyzwoitym CV (z tego co pamiętam media przymierzały do nas oprócz Maaskanta Babbela czy Simeone i nawet jeśli nie miało to wiele wspólnego z rzeczywistością to właśnie w okół kogoś takiego bym się zakręcił).
Tylko, że na tych trenerów prawdopodobnie nas nie stać, albo oni nie byliby zainteresowani prowadzeniem Wisły. Już wspomniałem, że do czerwca trzeba płacić Maaskantowi. Do czerwca można zaczekać. Kwestia następnego sezonu. Być może nie będzie problemu jeżeli Moskal wypali?

Bakero też w przeszłości świetny piłkarz, a jakoś Lech obok nas w tabeli.

Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
Co do piłkarzy to Jaliens popełnia równie wiele błędów co Kowalski, Jirsak gra porównywalnie do Mączyńskiego a Lamey jest tylko trochę lepszy od Burligi. Mateusz, Krzysiek i Łukasz zarabiają razem wzięci pewnie niewiele więcej od Jirsaka. A obecność nawet na ławce spowodowała by przyciągniecie na stadion ich rodziny czy znajomych...
I właśnie to! Dlatego krytykowanie Bruda jest troszkę nie fair wobec niego. Już pisałem, że przypomniał mi pierwszy mecz Boguski w Wiśle. W podobnym wieku debiutował i podobnie prochu nie wymyślił. A co się stało później to już wszyscy z nas doskonale pamiętają ; )
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 24.12.2011 o godz. 22:39.
Odpowiedz cytując