Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2011, 19:14
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Munteanu trenerem Lecha ?
http://www.fakt.pl/Lech-ma-juz-naste...,140349,1.html
Jutro chyba rozstrzygnie się, czy może ktokolwiek nas brać pod uwagę w walce o puchary. Maryja na stanowisku, to miejsce ca 6-te na koniec i kolejne 15 baniek w plecy. Najgorsze jest to, że żeby Rutkowski cokolwiek zrozumiał ludzie musieli po prost zagrozić nie chodzeniem na mecze. Szczerze, czarno widzę przyszłość Lecha, jeśli cudem jakimś nie znajdziemy się na podium na koniec roku albo jutro nie wywalą Kopernika. Za zmarnowanie MP, nowego stadionu, niezłej kadry i zajebistego rankingu ludziom sterującym Lechem należy się nobel. Przerosło wronieckich wszystko, tak koncertowo spierniczyć potencjał jaki był w stadionie i MP mogli tylko oni. Dobrze, że chociaż się frekwencji przestraszyli - i mam nadzieję, że to wystarczy, żeby jeszcze cokolwiek w tym sezonie ugrać. Ważne też, że jeżeli byłaby to prawda z Munteanu, to skończy się piłkarzom Ciechocinek - niektórzy będą płakać za Bakero, nawet już to między słowami da się zauważyć, podczas spotkania z zarządem też byli za wywczasem z JM niż próbą powalczenia o coś. O Munteanu wiem niewiele - poza tym że Otelul jest waleczną druzyną, opartą w zasadzie na samych Rumunach, nie za bogatą - a mimo to wygrali ligę. Widziałem też jak byłem w Rumunii półtora roku temu dwa programy ligowe i konferencje prasowe z nim - nic nie rozumiałem, ale postawę miał hardą, trochę Probieża pod tym względem przypomina. Jaki to trener - nie mam pojęcia. O ile dobrze pamiętam FraMat jest ogarnięty jeśli chodzi o rumuńską piłkę, może mógłby coś napisać?
Odpowiedz cytując