Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2011, 11:13
Henio1 napisał(a):Wyświetl post
"BRAWO" klub ... róbcie dalej ludzi w hu.a . Ile to miało byc kas z biletami na holendrów dzis czynnych ? coś tam pisało że 3 ? nawet jak przyszedłem dalej byly kartki z numerami kas , to sie ucieszylem ze szybko sprawe zalatwie faktycznie , ale tu niespodzianka... podchodze do jednej z kas chyba 7 a tu mnie informuje pani (zreszta bardzo miła i nic kobietka nie zawiniła) że bilety na środe sa w sprzedaży ale tylko w kasie numer jeden :( owszem pod kasa numer jeden juz info bylo ale przy weisciu do strefy kibica zero informacii i kolejka taka że oj oj oj. Do tego bardzo nie miła ochrona ( szczególnie pan bez włosów w jasnym garniturze duża budowa ciała) biletów oczywiscie nie zdazylem kupic tak jak wielu bardzo wku....nych kibiców którzy liczyli tak jak ja że naprawde będa otwarte 3 kasy .
No niestety i dlatego raczej nie będzie mnie na tym meczu. Akurat nie mam czasu w tym tygodniu jechać specjalnie po bilet na sparing z jakimiś holendrami, a kupując przed meczem to pewnie skończyłoby się tak, ze bym wszedł na drugą połowę.
Normalnie załatwiłbym to paroma kliknięciami no ale się nie da.
Ceny biletów na Twente też nie uważam za jakieś superatrakcyjne (od 15 zł niby ale mało kogo ta zniżka obejmuje).
Ceny są porostu takie jakie powinny być na każdy mecz - są atrakcyjne tylko w porównaniu do oderwanych od rzeczywistości cen na poprzednie mecze.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując