Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2011, 13:47
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Terefere. Spijamy piwko, które nawarzyło się przez całe lata beznadziejnego zarządzania. Z łapanki nie da się utworzyć drużyny i tego nikt nie zakwestionuje.
Jakbyśmy wygrali, to w Twoim poście nie pojawiłby się Maaskant, prawda? Na pierwszą połowę wyszliśmy w katastrofalnym ustawieniu i efekty tego były widoczne jak na dłoni. Ale ani to wina Moskala, ani to wina Maaskanta, że takie tuzy jak Paljic, Diaz, Garguła, Nunez i Jirsak (akurat oni, bo od dłuższego czasu grają kaszanę) się nie nadają. Możecie sobie pisać, że jest potencjał, że była ładna piłka (mi się akurat te ekstraklasowe nie podobają) itp. Mecz trwa 90 minut i każda z drużyn ma wzloty i upadki. Z naszych wzlotów nigdy nic nie wychodzi. Dlaczego? Bo mamy gównianych piłkarzy (pod kątem umiejętności).
Dokładnie.
Poza tym można założyc, że gdyby wczoraj zagrali w wysokioej formie Mały, Maor, Sobol i Wilk i wygralibyśmy ten mecz nikt by nawet nie wspomniał, o piwie nawarzonym przez Maaskanta.
Gramy tym, co mamy, a jesli CAŁA LINIA SRODKOWA (Sobol, Wilk, Maor), i POŁOWA ATAKU (Mały, Genkov) jest kontuzjowana albo nie może wyjśc na boisko to najeżdżanie po takim meczu na Maaskanta jest objawem dużej niedojrzałości i frustracji.
Ale na tym forum nienormalność jest normą.

Słabe wyniki to nie wina Maaskanta. To wina zarządu, że nie potrafił ściągnąć wartościowych zmienników dla wymienionych wyżej piłkarzy. Bo za takich nie można uznać ani Garguly, ani Jirsaka, ani Bruda.
Nadal podtrzymuje tezę, że zwolnienie Maaskanta było kolosalnym błędem wywołanym niezdrowymi emocjami i oczekiwaniami ponad stan. W organizacji gry wszystko szło w dobrym kierunku. Zima należalo wymienić dwa, trzy ogniwa (zgodnie z oczekiwaniami Maaskanta i Stana) i kolejne dwa, trzy latem. A tak to cały rok pracy Roberta poszedł na marne. Mamy kolejną rewolucję, ktora niczego nie daje a tylko cofa nas w rozwoju.

Nadal jestem w żałobie nie po Maaskancie, ale po odejściu zdrowego rozumu z Wisły.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując