Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2011, 02:09
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Na kapitana w ostatnich latach w Wisle podchodzilo 2 pilkarzy

Radek Kałuzny i Marcin Baszczynski ,reszta albo nie miala jaj i Wisly w sercu albo jednego i drugiego.

A to co teraz jest to parodia ,Gargula takim naszym kapitanem jak ja znawcą klimatu w Dzibuti.
Ale pierdo**** wszyscy czy ktos z was choc raz byl w szatni albo wie z 1-szej reki jak pilkarze sie w szatni zachowuja? Na boisku tez nie do konca wszystko widzi, nawet jak sie jest na stadionie.

Kaluzny mial Wisle w sercu? dobre sobie... Fakt uwielbialem tego gracza - za jego czasow jak ktos naszego odwazyl sie kapnac to jak Tata oddal to przez pol rundy nikt nie kopal; biegal, walczyl, i strzelal kapitalne bramki. Ale mimo wszystko momentu jak odchodzil z Wisly nie zapomne - ostatnia runde przed odejsciem do Energie kompletnie odpuscil.

Czerwiec, Kulawik, Moskal, Glowa, Sobol, Zuraw, Brozki, Mauro, Szymek plus Ci ktorych wymieniles byli albo nadawali sie na kapitana. Wszyscy mieli Wisle w sercu i charakter by byc kapitanem. Gargula? Nie mowie ze to idealny kandydat, ale jesli chodzi o jego przywiazanie do Wisly, to sugeruje ogladniecie ostatniej wycieczki do szkoly i odpowiedz o jego ulubiony kolor, jak rowniez jego wielka chec przejscia do Wisly. Charakter? Kazdy pamieta odpuszczony mecz z Podbeskdziem w pucharze... ale w wielu ostatnio zapieprzal jak milo. Byl Kapitanem w Belchatowie i skutkalo to dobrymi wynikami i amosfera w druyznie.

Ale nie ku** wiely znawcy i narzekacze - jak sie jest na meczu i zacznie stadion spiewac Moskal Kazmierz nie rusz Kazika bo zginiesz to kazdy spiewa, ale jak sie jest anonimowo na forum to wiekszosc narzeka - dajcie mu i innym szanse. Mozna narzekac bylo na takiego Lameya zanim przyszedl bo gosc gowno zrobil a nie gral w pilke... ale wyluzujcie z Polakami. Ja mam jakies przeczucie ze tym razem Kazek zaskoczy, jak i Gargula ktory powoli, ale wraca do formy, a opaska mozna mu dodac pewnosci siebie
Odpowiedz cytując