Wyświetl pojedynczy post
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2011, 21:34
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Ja tam polecam telewizory Sony Bravia bo mają świetną jakości obrazu, szczególnie przy obrazie SDTV a przy HD kolory bardzo żywe. Widziałem różne telewizory LG i Samsung i mimo że są tańsze i pozornie mogą mieć lepsze parametry obrazu (t.j. kontrast itp.) to Bravia i tak okazuje się lepsza przy porównaniu obrazów.
Słoneczko, przepłacasz dobrych kilkanaście procent ceny telewizora za markę Sony choć bebechy w nim np. matryca pochodzi zapewne od Samsunga lub Sharpa. To nie kineskopowe niezniszczalne Trinitrony sprzed trzech dekad. Różne telewizory zapewne widziałeś w jakimś sklepie gdzie są ustawione w rządku i tak wyregulowane abyś wziął ten a nie inny model. Bo nie wierzę że miałeś okazję postawić sobie w pokoju kilka modeli i podłączać do nich ten sam sygnał. Jest tyle marek na rynku i tak zbliżonych technologicznie że stwierdzenie że coś jest najlepsze jest daleko posuniętym błędem. Ja od kilku lat użytkuję Sharpa i złego słowa nie powiem, choć przy wyborze moim kryterium był stosunek jakości do ceny. Jedna uwaga do osoby chcącej kupić telewizor: dobrze zastanów się nad przekątną telewizora. Ja siedzę około 2,3 m do telewizora i uważam że moje 37" przekątnej to zbyt mało. Idealna byłaby 40-42".
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 14.11.2011 o godz. 21:37.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując