Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2011, 19:01
ooona napisał(a):Wyświetl post
A'propos trafionych transferów Stana, nie wiem na 100% ale podobno Pareiko jest zasługą Frankowskiego, Melikson Kleidiensta, a Bitona nam wciskał menago Miliksona - więc może wkład osobowy Stana ograniczał się raczej do rozmów nt. kontraktu a nie polegał na znalezieniu tych graczy.
Nawet jeśli tak to co zamierzasz się powiesić z tego powodu ? Ktoś zadecydował aby wysłać naszych skautów do Izrela i nie tylko Kleindist tam jeździł, z tego co wiem Cleber opiniował także pozytywnie obrońce z Izraela. Po to mamy skautów żeby wynajdywali piłkarzy to chyba logiczne. Przypuszczam także, że do Belgii Stan nie jeździł na wakacje tylko oglądał Bitona.
Niektórych boli jak coś dobrze funkcjonuje w tym klubie i na siłe szykują dziury i dokooptowują jakieś dziwne teorie. " A może to jednak Stan jest tak naprawdę ch** bo przecież to Kleidins onalazł Meliksona" - założę się że 90% kibiców po zobaczeniu wyczynów Meliksona w Izraelu też by go odnalazła bo to nie było żadną sztuką jak koleś kiwa trzech i asystuje. Jednak nie każdy by go tu ściągnął.

Cytat:
jeszcze jedno .. Valckx nie uczy sie robienia transferow (jak Bednarz czy Mielcarski)
Trafiłeś w sedno. Dla przykładu ciekawe jak taki Mielcarski odnalazłby się w Izaraelu gdzie większość ludzi swobodnie komunikuję się w ang. Zawsze ważne jest aby wywrzeć dobre pierwsze wrażenie na zawodniku menago itp. Grzegorz Mielcarski miota się czasami w języku polskim także nie wiem jakie wrażenie on by wywarł na tamtych ludziach.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 13.11.2011 o godz. 19:25.
Odpowiedz cytując