Wyświetl pojedynczy post
dragon
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2011, 01:35
Kilka zdań podsumowania z mojej strony.

1. Zgoda na manifestację lewaków mającą z założenia blokować legalny marsz z okazji święta Niepodległości to skandal.

2. Obojętna postawa mediów wobec faktu, że do Polski przyjeżdżają zagraniczne ekipy zakłócać legalne obchody NASZEJ NIEPODLEGŁOŚCI NA NASZEJ ZIEMI (i to kur...a wnuki hitlerowców) to jest jest po prostu cyrk. Gorzej niż za komuny! Czy dziennikarze nie mają za grosz poczucia przyzwoitości?

Temat przyjazdu tego bydła z Niemiec powinien być zmiażdżony przez dziennikarzy a zapraszający powinni być pozbawieni obywatelstwa polskiego. Niech sobie jadą do NRD. Gdzie są POLSKIE media ?!?!

3. Relację wideo z Marszu i Kolorowej widziałem live z miejskiego monitoringu przez ponad 2 godz. (korzystając z linka który podał orzeu - dzięki). Dzięki temu mogłem spokojnie filtrować potem jak chamy kłamały w serwisach informacyjnych. Co pomijano a co wyolbrzymiano. Pamiętajcie żeby opinie budować samodzielnie korzystając z jak największej liczby źródeł i nie dawać sobie narzucać zdania.

Wnioski mam takie:

- rozróby zaczęli lewacy atakując Bogu ducha winną grupę rekonstrukcyjną na mieście

- zadyma na pl. Konstytucji była spora zwłaszcza na czele uformowanego pochodu. Jak ktoś stał na brzegu placu mógł mniej odczuć (to dla uczestników którzy mogli widzieć tylko część wokół siebie. Z wideo było widać cały plac z góry.

- ten filmik z agresorami w policyjnych kamizelkach jest zastanawiający. Tajniacy to być nie mogli bo słowo tajniak raczej zobowiązuje i nie zakłada się kamizelki odblaskowej z napisem policja. A jak ktoś wspomniał że były takie akcje już z przebierańcami to tym bardziej.

- Lewackie badziewie zakłóciło bardzo ważne polskie święto. Myślę że ruszyli tym lawinę która ich finalnie zmiecie.

Pytania są takie:

- dlaczego policja nie usunęła blokujących legalny Marsz a wstrzymała Marsz Niepodległości?

- Marsz miał ruszyć o 15 i zadyma zaczęła się wg moich obserwacji wtedy gdy to uniemożliwiono.

- Jakie wyroki dostaną bandziory z Niemiec. Rozumiem że mamy sąd 24h i zaraz będą po wyrokach. Czy może zaraz wyjdzie bronić ich Kalisz.

- Jak to możliwe że kolejny raz dochodzi do rozrób o których wszyscy wiedzą 2 tygodnie wcześniej (ta było przed meczem Legia-Lech w PP)?
Czy rolą policji nie jest zapobieganie takim zdarzeniom?

Ostatni wniosek jest tak, że lewactwo zrobiło sobie duże kuku (co mnie bardzo cieszy). Reakcje na takie bezpardonowe zakłócenie ważnego dla wielu Polaków święta będą dla nich opłakane.
Ostatnio edytowane przez dragon : 12.11.2011 o godz. 01:42.
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
Odpowiedz cytując