Wyświetl pojedynczy post
Rosomak
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2011, 00:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Skoro z Polski robią państwo polskopodobne to drużyna kopaczy (zbieranina z całego świata) będzie też miała adekwatne koszulki żeby wymazać z pamięci historię i tradycję.
Dokładnie, i skąd ja to znam?
Z Wisły?

Proud napisał(a):Wyświetl post
Czyli oficjalnie mogę uznać, że nie jest to moja Reprezentacja. Tylko Orzełek trzymał mnie przy niej.

Teraz to mam na nią zupełnie wyjeb*ne.
Takie same myśli miałem jak Cupiał wrzucił na koszulki swoje logo. Tutaj też tylko Biała Giazda mnie trzymała. Jednak po jakimś czasie stwierdziłem, ze do k...y nędzy to przecież moja Wisła, z najpiękniejszą, ze wszystkich polskich klubów, przedwojenną tradycją (żaden klub nie ma tak wspaniałej), i w końcu uznałem, ze to moja Wisła.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie wiesz kim jestem, więc daruj sobie.
Natomiast po treści posta widac kim Ty jesteś. I nie masz z czego być dumnym.
Bez odbioru
A Ty wiesz kim są "pokemony"z "weszlo" i innych portali?
Z odbiorem.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że jakby na koszulkach był orzełek to cała reszta w polskiej pilce wrociłaby do normy?
Nie byłoby korupcji, durnych działaczy, braku pieniędzy na szkolenie młodzieży, braku inwestycji w infrastrukturę, braku nowoczesnego zarządzania, braku jakiejkowliek wizji rozwoju polskiej pilki, skostniałych struktur, lesnych dziadków, nieprzestrzegania procedur licencyjnych, nieliczenia się z kibicami, powoływania na siłę spolonizowanych cudzoziemców, żeby tylko się nie zbłaźnić?
Wam dac tylko symbol (chocby narodowy) a uznacie, że wszystko jest cacy.
Grześ Lato dzięki takim właśnie jak Wy doszedł do tego, do czego doszedł, bo umie sobie nimi manipulować.
Wstyd rzeczywiście byc czasami moderatorem na forum gdzie ludzie dostrzegają jedynie ułudy, pozory, dają sobie manipulowac, czepiają się spraw (może głębokich) ale w tym momencie najmniej istotnych.

Nigdzie nie napisałem, że podoba mi się brak godła. Ale do jasnej ch... to w tym całym bajzlu jakim jest PZPN nie jest to najwazniejsza, najistotniejsza sprawa do zmiany.

Teraz media i kibice zamiast naciskać na PZPN o rzeczywiste reformy w piłce będa zajmowały się orzełkiem a raczej jego brakiem... No typowo polskie podejście do tematu. A Grześ zaciera tłuste rączki
To co napisałeś powyżej jest bez związku z wątkiem!

A tak na marginesie, to jeśli można, to co chcesz przekazać poprzez symbol z awatara? Na prawdę jestem ciekaw!
Ostatnio edytowane przez Rosomak : 11.11.2011 o godz. 01:12.
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
Odpowiedz cytując