Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2011, 00:39
thechris napisał(a):Wyświetl post
Role Ci się pomyliły. Klub ma przyciągać kibiców poprzez zatrudnianie piłkarzy i trenera tak aby wypełnić stadion przy cenach biletów jakie sobie ustalił. A nie stadion ma się wypełnić po brzegi aby klub uzbierał kasę na trenera i kopaczy. Litości...

Nie chodzenie na stadion jest moją formą krytyki. Jakby gra była na poziomie to chodziłoby ~25 tys na mecze więc podobnych krytykantów do mnie jest około 12-13 tys. Możesz mnie nazwać piknikiem lub kibicem sukcesu, nie wzrusza mnie to ani trochę

W odróżnieniu od Ciebie wierzę, że za niedługo znów będzie warto się pojawić na R22 i ten stadion się wypełni tak jak się wypełnia na Legii czy na Śląsku. To jest możliwe!
Przepraszam za nie doczytanie Twojego pierwszego postu ale mam jakieś problemy i cały Twój post widzę dopiero podczas edycji.

Nie mam zamiaru nazywać Cie piknikiem lub kibicem sukcesu masz prawo kibicować jak chcesz i kiedy chcesz.
Dlatego ja też mam prawo do opinii, że skoro mówimy "Wisła To my", to w naszych rękach może w niewielkim stopniu jest też pomoc aby w klubie było lepiej, karnety, koszulki itp. I tak się dzieje w całym piłkarskim cywilizowanym świecie, klubów są tysiące a szejków i filantropów z kasa o wiele mniej. I jeśli na takiego się nie trafi to gro funduszy na utrzymanie klubu idzie ze sprzedaży zawodników i .... sprzedanych biletów.

Takie jest moje zdanie i nie uważam że trzeba by kwitować go stwierdzeniem "Litości"
Tak niestety jest czy się to nam podoba czy nie, jesteśmy jako Klub organizmem który bez siebie nawzajem nie funkcjonuje. Niestety z doświadczenia wieloletniego kontaktów z Wisłą i Wiślakami z czystym sumieniem mogę powiedzieć że nie zmieni się nic. I to mnie przeraża bo o ile stagnację można przeżyć to regres jest dla takiego Klubu jak Wisła czymś strasznym. Obym się mylił czego sobie, Tobie i Wam zyczę.
Ostatnio edytowane przez robin hood : 08.11.2011 o godz. 00:42.
Odpowiedz cytując