Wyświetl pojedynczy post
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2011, 11:51
hunter napisał(a):Wyświetl post
Argument oczywiście wyjęty z dupy. Porównaj sobie wypowiedź Fergusona po meczu z City i Maaskanta po derbach. Podpowiem Ci tylko, że Szkot zagrał w otwarte karty i powiedział, że to jego największe upokorzenie jakiego w życiu sportowym doznał - jako piłkarz i jako trener. Nie pier*olił o tym, że czuje się fantastycznie i chętnie by podpisał nowy kontrakt.

Co do samego użycia postaci Fergusona w Twoim argumencie, to nawet nie będę komentował. Nie ma ani pół piłkarskiego rzemiosła, w którym Maaskant dorastałby do pięt menedżera Manchesteru.

Piszesz, że mamy głęboki kryzys. A kto do ku*wy nędzy odpowiada za ten stan rzeczy w drużynie? To chyba trener ponosi odpowiedzialność za to jak gra drużyna i jakie decyzje personalne podejmuje. Facet pracuje tutaj już 14 miesięcy, a w drużynie nie widać kompletnie żadnego progresu, nie ma ani jednego elementu, który wskazywałby że pojawi się jakiś styl.
Jesteś kolejnym sfrustrowanym do granic możliwości kibicem po wczorajszej porażce, nie dziwię się. Za wszelką cenę jednak szukasz i chcesz znaleźć winnych. Ja też to bardzo wczoraj przeżyłem ale trzeba patrzeć naprzód. Szkot przegrał 1:6 i to był blamaż a Holender 0:1 po całkiem niezłej grze w meczu gdzie cisnęliśmy i tylko "dzień konia" bramkarza spowodował że mecz nie zakończył się 2:1 dla nas. Powiedz wprost, że wczorajszy wynik 0:1 upokorzył Ciebie, mnie, kibiców i to jest prawda, z piłkarskiego punktu widzenia wynik 0:1 nie jest upokorzeniem. Napisałem też że nie można porównywać rzemiosła Maaskanta do Fergussona, nie porównywałem klas trenerów lecz sytuacje w których się obaj znaleźli.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując