Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2011, 21:29
andrzej_p napisał(a):Wyświetl post
Nie obrażaj Żydów - i pisz to słowo z dużej litery - bo jak odejdzie Melikson z Bitonem, to będziesz oglądał mecze Wisły drugiej ligi. Czy zrozumiałeś

Andrzeju p - wypie*dalaj. Czy zrozumiałeś?

Po drugie- aż mnie trzęsie, jak czytam komentarze, że maaskant ma zostać, bo nikogo lepszego mieć nie będziemy itd. Może przynajmniej będziemy mieć kogoś, kto szanuje nas i wartości dla nas ważne?! Po przegraniu derbów u żydów, po tym wywiadzie, który pokazał jak głęboko w dupie ma kibiców Wisły, jeszcze jakieś zasrane pokemoństwo ma czelność pisać, że ta łajza jebana ma zostać na stołku?! Przekaz maaskanta jest jasny - ja tu jestem ważny, a nie jakieś tam derby. ....a, gdybym wiedział o tym wywiadzie tuż po meczu i przed spotkaniem z maaskantem i piłkarzami pod stadionem, to bym tego szmaciarza chyba udusił.

Jak ....a nawet po takim meczu nie rozumiecie, że są rzeczy ważniejsze niż wynik sportowy (którego rzekomo gwarancją ma być maaskant), a tym czymś jest poczucie godności i szacunek do samego siebie, to już tego nigdy nie zrozumiecie i nie zasługujecie na nazywanie się kibicami Wisły. Gdyby przynajmniej pokazał, że jest mu żal, jest wściekły, przeprasza kibiców itd. no ....a, cokolwiek, co sugerowałoby, że szanuje ten klub, który dla nas jest całym życiem, to bym zrozumiał. Jednak po tym wywiadzie ten gość powinien zostać wywieziony na taczkach jeszcze dziś.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 06.11.2011 o godz. 21:37.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując