Wyświetl pojedynczy post
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2011, 20:39
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Nie mój cyrk, nie moje małpy - ale mimo wszystko się wtrącę. Jesteście w dokładnie tym samym momencie, co my w zeszłym roku ze Skorżą - wtedy przed finałem pucharu, kiedy już nie działało nic. Skorża został, dostał 3 solidne transfery "na uspokojenie", wykorzystał okres przygotowawczy oraz narzędzia którymi dysponował, a także atut, którego żaden nowy trener nie będzie miał - znał swoich piłkarzy, wiedział co z nimi może osiągnąć, w jaki sposób nimi grać, co przejdzie a co nie. Wyciągnął wnioski i Legia właśnie przeżywa fajny okres. Wtedy my też wszyscy jak jeden mąż żądaliśmy wypadu Skorży i tylko przez przypadek oraz skąpstwo zarządu KP do tego nie doszło - i dzięki Bogu.

Nie zapominajcie też tego, co powtarzaliście do tej pory jak mantrę - nie macie swoich podstawowych zawodników. To się wcale nie dezaktualizuje.

A jeżeli już koniecznie wywalać Maaskanta, to raczej nie teraz, a na początku przerwy zimowej.
jest jedna dla mnie zasadnicza roznica... Skorza ma przewage nad Maaskantem w prowadzeniu 1 topowego zespołu wiecej czyli jelsi dobrze kojarze jakies 2 lata przewagi w stresie, presji i meczach generalnie Maciek ma juz lepsze CV od Holendra, ktory dopiero jest w tym miejscu w ktorym Skorza byl prowadzac Wisle...wiec nie ma i byc nie moze oczywiscie gwarancji ze RM w Wisle da rade temu wszystkiemu moze w kolejnym klubie...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując