Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2011, 20:35
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
"Zaiste" znowu zaczynacie temat.To ty ostatnio się czepiałeś o to, czy któryś z twoich kolegów? Bo znowu "zapominacie" o tym, że powrót do starego herbu, to wynik waszego ugadania się ze śmiertelnym wrogiem, efekt olania tekstów "jihad Legia" itd, więc z perspektywy Wiślaka, to nie macie się czym chwalić. Bo czy zdradzenie ideałów i przybicie sobie piątki ze starymi komuchami to taki powód do dumy? Przy okazji, "wracając" do starego herbu przemilczeliście, że odbyło się to kosztem CWKSu i likwidacji wielu sekcji. U nas TS dalej działa, a nawet więcej- wygląda na to, że powolutku wychodzą na prostą. To tylko w celu naprostowania tej waszej propagandy.
Ugadania? To był nasz punkt, który był jednym z priorytetów. Wygraliśmy go? Tak. Więc o co ci chodzi? Gdyby Walter wygrał, to by nadal promował swoją czarną trumnę. Może wyjaśnisz w czym wygrał, bo ja nie łapię.Zrezygnowaliśmy z Dzihad Legia? Aha. Na jednej z ostaniach opraw co było, jak nie to hasło? Co jest na sporej ilości szalików na stadionie, jak nie to hasło? Ale sorry, ty wiesz lepiej, w końcu siedzisz na Żylecie. Lepiej siedzieć cicho w sprawie herbu jak Wiślacy niż walczyć o swoje jak my. Aha, rozumiem Nikt z komuchami piątek nie przybijał, nasze punkty odnośnie naszych postulatów zostały spełnione, a więc wygraliśmy tą wojnę i tyle w temacie. Wg ciebie co mieliśmy zrobić - konkrety, aby wg ciebie było ok. Pewnie mieliśmy dać sobie wcisnąć logo jak ty? Zdradzenie ideałów? Mimo restrykcji race odpalamy, na schodach stoimy, na meczach przeklinamy itp.

Powrót do herbu kosztem likwidacji sekcji Legii? Jakich, których? Tak jak napisał 0-22 - KONKRETY. Bo z tego co wiem (ale co ja tam mogę wiedzieć, co nie? Nie to co ty) to w 2005 roku po 24 latach reaktywowano sekcję hokeja (istnieje do dziś, nie przeszła żadnej likwidacji). Sekcja kosza jest, siatka jest, boks jest, pływanie jest, kolarstwo jest. O co ci w ogóle chodzi? Kto ci głupot naopowiadał? A może wyczytałeś to w GóWni

yoda 79 my się naszej historii w przeciwieństwie do was nie wyrzekamy. Śpiewamy CWKS do tej pory? Tak. "złodzieje i pijacy są - kibice z Warszawy. Złodziejsko przemytniczy klub, to Legia Warszawa!" . Nawet tak śpiewamy
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 05.11.2011 o godz. 20:44.
Odpowiedz cytując