Wyświetl pojedynczy post
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2011, 16:19
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
W dodatku Nalepa może grać jako prawy obrońca, czy nawet defensywny pomocnik. Byłoby to ciekawe rozwiązanie, jednak bardzo ryzykowne, bezpieczniej, aby grał młody z doświadczonym (tu idealny byłby Głowacki), przy którym wiele skorzystał Marcelo. Do tej pory nie wiadomo na co stać Czekaja i Bruda, a jeszcze większą zagadką są wypożyczeni Nalepa, Chrapek, Skołorzyński.
Prawą obronę mamy obsadzoną. Co do gry z doświadczonym graczem - ciekawy jestem, jaki wpływ na postawę obu młodych piłkarzy na boisku miałaby współpraca z trenerem obrońców, takim jak Cleber/Jacek Bąk czy ktoś inny. Nie wiem, czy zatrudnienie takiego "specjalistycznego" trenera nie byłoby dobrym rozwiązaniem. Swojego czasu w Kuchenkorzu Lewandowskiego trenował Juskowiak i na złe to Lewandowskiemu nie wyszło. A sądzę, że w dalszym ciągu będzie to tańsze rozwiązanie od zatrudniania emerytowanego reprezentanta innego kraju.

( Koniec moich wypocin, bo mi zaraz ktoś napisze, że jak jestem taki mądry, to się powinienem zgłosić do Basałaja, żeby mnie zatrudnił )
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 05.11.2011 o godz. 16:21.
Odpowiedz cytując