Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2011, 11:21
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
My w przeciwieństwie do Was walczyliśmy o nasz herb. Sprzeciwiliśmy się logo, które wprowadziło KP.

Granie nie pod swoim herbem i nie robienie z tego powodu nic, aby powrócić do korzeni jest czym, jak nie sprzedaniem się za parę nędznych grosików (spokój ponad wszystko)? Napinaj się dalej, ale najpierw pokaż swój szalik (pewnie masz logo S.A. a nie herb Wisły)
Wiesz, śmieszniejsze jest to, że naszym piknolom bardzo podoba się ten herb i uważają go za piękny.Zapewne dlatego, bo ma korone i złota obramówkę- Więsz, takie nawiązanie do Realu Madryt

Jaka była burza w szklance wody tutaj na forum, gdy toczyła się dyskusja, czy warto walczyć o białą gwiazdę na piersi i to w 105 rocznicę powstania.....

P.S
A dla was weszlo.com jest jakąś wyrocznią?Uwierzcie mi, ich bardziej zaboli to, że nie wejdziecie na ich stronę niż to, że na nich cisnienie.Pocisniecie, emocje opadną, pocz czym znów wejdziecie na ich stronę, statystyka się podniesie, przez co reklama będzie więcej kosztowała... i o to w tym wszystkim chodzi.Ja z tej strony zrezygnowałem 2 miesiące temu.Dopiero wtedy przejrząłem na oczy jaki zawarty jest tam populizm.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.11.2011 o godz. 11:28.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując