Wyświetl pojedynczy post
TRZEBINIAnin
Senior Member

Od: 09.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2011, 13:02
^^
Do tych porównań dodajcie że Skorży rozjebali przed pucharami cały skład (caluśką obrone)
a Maaskantowi? wyjebali z pierwszego składu tylko Cikosa - notabene uważanego przez forumowiczów za najsłabsze ogniwo pierwszej jedenastki , do tego dokupili mu Bitona Ilieva Nuneza i Jovanovica.

Kto miał łatwiej przezd pucharami...? no własnie.....

szprotson napisał(a):Wyświetl post
jesteś za tym by podpisac nowa długa umowe z chłopem który sprowadził tutaj jak sam powiedziałeś miernego trenera.
Jaki ma sens wiec zatrudnianie kolejnego miernego trenera + odprawa dla starego trenera, premia za podpis dla nowego, za te kwoty można 1 piłkarza wystrugać.
Zmiana dla zmiany czy jak ?
A gdzie napisałem ze SV ma ściagnac kolejnego miernego trenera? czemu sobie cos dopisujesz do tego co napisałem? bo tak Ci wygodniej? jak mamy tak dyskutować to odbij. Napisałem niech SV szuka, znajdzie lepszego, a w tym czasie RM dalej bedzie kaleczył - wtedy zamienić.

Tez sobie moge dopisywać do Twoich wypowiedzi cos mojego bo mi tak pasuje:

szprotson napisał(a):Wyświetl post
jesteś za tym by podpisac nowa długa umowe z chłopem który sprowadził tutaj jak sam powiedziałeś miernego trenera.masz pełno racji TRZEBINIAnin, cieżko sie z Tobą nie zgodzić, dlatego popieram Cie w 100%. Pozdro
Luzik ziomek
Ostatnio edytowane przez TRZEBINIAnin : 02.11.2011 o godz. 13:08.
Odpowiedz cytując