Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2011, 12:59
TRZEBINIAnin napisał(a):Wyświetl post

I dałem przykład Pana Oresta ze mozna, bo sprawił ze z druzyny która seryjnie przegrywa mecze i walczy o utrzymanie, praktycznie tym samym składem zaczął walczyc o mistrza, ba, nawet skończył jako wicemistrz. Nie robie tu z Oresta nie wiadomo kogo, to tylko przykład ze mozna sprawić ze ten sam zespół bedzie grał o niebo lepiej.

Czy jestem za wyjebaniem Roberta?
Jestem za tym aby nawet dziś, podpisać nową 2-3 letnią umowe ze Stanem V. i niech od dziś szuka trenera za Roberta. Jeśli przez najblizsze mecze nic sie nie zmieni to po tej rundzie podziekować RM za mistrza i dać pracować komuś innemu. Został msc do konca rundy - zmiana w tym momencie nic nieda, trzeba przemeczyć ostatni miesiac
jesteś za tym by podpisac nowa długa umowe z chłopem który sprowadził tutaj jak sam powiedziałeś miernego trenera.
Jaki ma sens wiec zatrudnianie kolejnego miernego trenera + odprawa dla starego trenera, premia za podpis dla nowego, za te kwoty można 1 piłkarza wystrugać.
Zmiana dla zmiany czy jak ?

Romuald : wicemistrzostwo, PP, wyeliminowanie Turków, Ruskich czy .... wie kogo nie miało by miejsca gdyby go zwolnili a było baaaardzo blisko. Gdyby Słowacy puścili Waissa Skorży by nie było,miałby tylko PP a co by sie działo w pucharach jaki skład miała by Legia i co by grała tego nie wie nikt. Zresztą, spytaj teraz fanów druzyny ze stolicy czy sie cieszą ze Skorża został czy wręcz przeciwnie. Pamiętaj, że Legia w 1 sezonie Skorży miała FATALNE wyniki. FATALNE.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 02.11.2011 o godz. 13:02.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując