a_r_e_n_a napisał(a):

Poziom frustracji na forum osiagnal wielkosc krytyczna. ......................
Jakas konkluzja? Moze lepiej zacznijmy walczyc o baze treningowa, stadion i pilkarzy, a pozniej gdy spelnimy podstawowe warunki godnej pracy dla trenera rozliczymy go z braku poprawy gry.
|
bełkot, bełkot i jeszcze raz bełkot.... wrzuciłeś wszystkich do jednego wora i poczułeś się dowartościowany?

jak mam wg Ciebie walczyć o lepszych piłkarzy

))) zostawiam na r-22 rokrocznie po kilkaset pln rocznie (karnet+ mecze pucharowe+koszulka i jakieś pierdoły) i od tego mamy Prezesa i Dyrektora Sportowego żeby wiedzieli co z tym zrobić, a od trenera wymagam żeby zawodnicy ZAPIER...LI na całej długości za każdym razem jak wychodzą na boisko i reprezentują i Mnie i Ciebie. Jak trener jest sensowny to to zap***nie jest jeszcze z sensem i zawodnicy wiedzą co mają zrobić.... przychodzi do bankruta Korony gość totalnie nieznany i zmienia bandę przecinaków i niespełnionych karier w zespół walczak, bez jakości piłkarskiej ale walczak.Na tą buraczaną ligę wystarczy, ba wczoraj na Podbeskidzie by wystarczyło... ale nasz "złotousty" trener woli bronić kolegów i dopiero przyparty do muru bredzi "no popełnili trochę błędów, muszą się skoncentrować..." jedynie co by Go uratowało w oczach wielu - w tym moich - to info na oficjalnej że na jego wniosek wpierniczyli kary finansowe głównym winowajcom wczorajszego blamażu.
I jeszcze jedno, też uważam że nie mamy za bardzo z czego wybierać wśród młodego narybku, ale nagle czytam coś takiego....
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html
... i się zastanawiam czy to Niemcy są debilami, czy NASI TRENERZY nie potrafią wyselekcjonować tego co mają, bo dla mnie zdolny 16- latek powinien etatowo biegać w ME a w meczach takich jak wczoraj - kiedy nie ma kim zapełnić ławki siedzieć na ławce zamiast 22letniego Daniela Bruda