Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2011, 12:14
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Ale jak się zaaktywizowała Brutalna dyrektor... ho,ho. A na pisma nie miał kto odpowidać kiedy olewała temat budowy. Na miejscu Basalaja wynajałbym dobrego prawnika i w ramach kompensaty obciążył ZIKIT czy miasto kosztami niedotrzymania terminów przez co powstały stratyi dla klubu. Oczywiście klub nie był do końca stroną umowy ale poniósł straty i myślę że dobry prawnik by wygrał sprawę. Do tego spokojnie SSA może sprobować wywalczyć kasę (albo obniżkę w czynszu) na poprawki elewacji i np. pomalowanie tego niebieskiego żelastwa na dachu na kolor choćby szary komponujący sie z elewacją
A wogóle to mam wrazenie że teraz BB się odgrywa na Brutalnej . Przedtem oni olewali zdanie Wisły teraz Wisła olewa zdanie miasta.
Zgadzam się ze wszystkim, oprócz ostatniego zdania. Jakie wcześniej było zdanie Wisły? Bo nie przypominam sobie ŻADNEGO działania ze strony klubu, które miałoby "unormalnić" sytuację ze stadionem. Niedziałkowska i Majcher robili sobie co chcieli, przy milczeniu pracowników Wisły SA. Chyba, że o czymś nie wiem.

Co do zdjęcia, to pokazuje ono po prostu bezczelność duetu Majcher& Niedziałkowska. Przecież oni doskonale wiedzą, jak ten stadion wygląda, niemniej, nie przeszkadza im to mówić, że budowa jest zakończona i oni swoje obowiązki wypełnili.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 27.10.2011 o godz. 12:26.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując