Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2011, 18:22
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Informacji rzetelnych nie mam ale opieram sie tylko na mediach...nie pamietam teraz dokladnie ale wydaje mi sie ze podczas gry Wisla z APOLem media mowily mniej wiecej jakie maja zarobki, zreszta moim skormnym zdaniem jest dosc oczywiste ze APOEL placi wiecej niz my.
Ciężko powiedzieć, czy to jest oczywiste. Zwłaszcza po tym, jak np. do Cracovii przyszedł Saidi Ntibazonkiza (tak to się pisze? ) i jak się okazało, że dostaje tam pensję na poziomie średniaka Eredivisie (któremu tu rujnował budżet). Poziom zarobków piłkarzy w Polsce jest bardzo zawyżony jeśli idzie o ich zestawienie z umiejętności, więc moim zdaniem, trudno jest ocenić, czy zarobki piłkarzy APOELu rzeczywiście różnią się tak bardzo od tego, co swoim kopaczom płaci Wisła. Ale to oczywiście tylko gdybanie z mojej strony. Niczego nie twierdzę.

Cytat:
Otóż nie - przepychanka była o to, że Kosowski chciał o wiele więcej niż Wisła mu dawała (a i tak dostałby największy kontrakt w klubie). Potem było już jak zwykle w przypadku tego zawodnika - na imprezie opłatkowej "załatwił" sobie transfer.
Z tego, co ja wiem, to na imprezie opłatkowej poszło o to, że Kosowski powiedział, że chce mieć pensję liczoną po kursach € z tamtego dnia, a nie z momentu kiedy uzgadniał warunki kontraktu. Niby był to żart z jego strony, ale Cupiałowi się nie spodobał i był koniec. No, ale twoja racja jest najtwojsza.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.10.2011 o godz. 18:25.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując