Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2011, 12:01
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Fulham tak potrzebna jest gra w LE jak łysemu grzebień. Ciężka sytuacja w lidze to raz,niby na tym można budować jakiś optymizm. Jednak różnica w wyszkoleniu, taktyce,motoryce jest tak duża na korzyść Fulham,że nie wiem czy gra na pół gwizdka w osłabionym składzie pozwala nam liczyć na coś więcej niż cudem osiągnięty remis. Musielibyśmy zagrać mecz życia aby do tego doszło. Mając przy okazji kupę szczęścia. Jol wyraźnie daje do zrozumienia, chcecie to wygrywajcie, mam to gdzieś. W sumie czemu się dziwić,za ogranie Wisły nikt w klubie nie będzie mu pomników stawiał,a za wygranie kilku ligowych potyczek już bardziej. A jak nie pomnika to przynajmniej stołek uratuje.
Argument, który podałeś na początku do mnie nie trafia. Ich sytuacja w lidze i LE rokw sezonie 08/09 była dosyć podobna. Jakoś nie przeszkodziło to im w dojściu do finału LE, gdzie przegrali po dogrywce, wcześniej odprawiając Juventus, Wolfsburg czy Szachtar. O ile mnie pamięć nie zawodzi, znaczących zmian w składzie też nie poczynili.
Generalnie nie widzę żadnej racjonalnej przesłanki (może oprócz gry na R22), byśmy ten mecz chociaż zremisowali. Chociaż może akurat piłkarzykom Fulham się nie będzie chciało ?
Rozum podpowiada 0:2, serce 1:1 - już się nie mogę doczekać 19.
Odpowiedz cytując