serek.c2 napisał(a):

Ile Ty masz lat? Byłeś w ogóle uprawniony do oddania głosu?
Zadłużenie kraju rośnie w ekspresowym tempie, sytuacja w Europie i na świecie jest tragiczna - kryzys będzie czy Ci się to podoba czy nie. Ludziska niestety opamiętają się dopiero wtedy, jak odczują go na własnej skórze. Nikt tego nikomu nie życzy, tak po prostu będzie (a przynajmniej wiele czynników na to wskazuje).
Nie napisałem tego. Nie rób ze mnie takiego ekstremisty
|
Byłem, ale nie głosowałem na nikogo, bo nie będę głosować jak co poniektórzy tutaj na kogoś byle by drugi nie wygrał.
I myślisz że jakby wygrał np. PiS, to by kryzysu nie było czy co ? Myślisz że nagle by się cuda jakieś zaczęły dziać ? Nagle by się wtedy okazało że jednak niektóre rzeczy to wina kryzysu, a Premier nie może jak za machnięciem czarodziejskiej różdżki obniżyć cen w sklepie, obniżyć podatki, rozdawać pieniądze, jednocześnie zmniejszając zadłużenie, zobacz tak obiektywnie ile teraz buduje że jest kryzys, jakby rządził PiS, to bym i ich teraz bronił, jakby wygrał PiS życzyłbym im jak najlepiej i by sobie jak najlepiej poradzili z kryzysem, a nie modlił się wręcz aby było jak najgorzej byle przestali rządzić.